• Ailén Gamberoni, co-founder of Cucina Italiana

  It is practically impossible to imagine how many unknowns can arise when you decide to open a business, especially if in a foreign country. The Dutch system is not that simple, because you must know it in depth in all its nuances. With my start up Cucina Italiana I had several difficulties and when Jeroen started to help us was truly precious: with his expertise he reassured us and advised us in the best possible way. Not only is he a keen entrepreneur, but he has also an important and valid network of contacts that make him truly useful and valuable. I highly recommend his advice, first of all as an entrepreneur, but also as a trusted person.

 • Leo van Lier en Luke Lunter, Startsmiling.nl/Tandartspraktijk Acht

  Jeroen luistert aandachtig en stelt gerichte analytische vragen. Met zijn empathisch vermogen en enthousiasme leidt hij je gestructureerd naar de antwoorden op je vragen. Je wordt door hem nog enthousiaster om je nieuwe project op de rails te zetten. Opvallend is zijn kennis, brede kijk en ervaring. Voor ons heeft zijn advies geresulteerd in het goed in de markt zetten van ons product. Ook later in het project toen we vastliepen met onze sociale media heeft Jeroen in een kort gesprek de vingers op het probleem gelegd. Hierdoor konden we betere keuzes maken voor de toekomst.

  Leo van Lier en Luke Lunter, Startsmiling.nl/Tandartspraktijk Acht
 • Mirelle Klijs, De Verzuimmakelaar B.V. en 2de Spoor B.V.

  Met twee bedrijven onder mijn hoede die allebei in een andere groeifase zaten, werd het tijd om iemand in te huren die op mijn niveau kan sparren en meebouwen aan beide zaken. Jeroen is aan de slag gegaan en een aantal knelpunten had hij snel boven tafel. Hij heeft processen geoptimaliseerd, werkwijzen efficiënter gemaakt en heeft medewerkers productiever gekregen. Er is meer structuur gebracht. Voor mij als ondernemer is het prettig om te sparren met Jeroen. Hij geeft eerlijk en helder advies en denkt in het grote geheel. Soms een luisterend oor, soms juist de kritische vraag. Dit altijd in een sfeer die prettig is en constructief. Het moet nut hebben wat hij doet, anders doet hij het niet. Alles is heel transparant. De samenwerking ervaar zowel ik als mijn collega’s als zeer waardevol en positief.

  Mirelle Klijs, De Verzuimmakelaar B.V. en 2de Spoor B.V.
 • Wouter Groenewegen, Pelog Trading B.V. & W.F. Groenewegen Holding B.V.

  Al vele jaren is Jeroen mijn zakelijke adviseur. Door zijn ervaring en zijn heldere kijk op ondernemen is Jeroen voor mij een zeer bruikbare gesprekspartner. Zijn adviezen op gebied van risicobeheersing, financiering, verzekeringen, human relations, management en contracten zijn voor mij  en mijn bedrijven van grote waarde.

  triberos